Taidesparraamo – uutta potkua hyvinvointialalle suuntaaville taiteilijoille!

Sinä taitelija tai luovan alan toimija, onko ideoita, halua auttaa, tienata samalla ja motivaatio päästä luomaan taiteella ja kulttuurilla hyvinvointia? Kaipaatko sparrausta ideoillesi, apua osaamisesi paketointiin ja myyntiin sekä vertaisten innoittavaa seuraa? Jos kuulostaa hyvältä, on Taidesparraamo juuri sinua varten!

Miksi Taidesparraamo? Säästät niin asiakkaasi aikaa kuin omaasi. Valmis tuote tai palvelu on helppo markkinoida. Mikä tärkeintä asiakkaan kannalta, palveluidesi ja tuotteidesi hankinta helpottuvat.

Taidesparraamo koostuu aloitus- ja päätösillasta, 6 lähipäivästä, jolloin pysähdytään kunkin osaamisen ja palvelun kirkastamiseen ja paketoimiseen sekä demotyöpaja-päivästä, johon kutsutaan asiakkaita testaamaan syntyneitä palveluita. Etsitään yhdessä asiakkaita ja harjoitellaan asiakkaan kohtaamista, rakennetaan määrätietoisesti verkostoja ja myyntiä käytännössä. Lähipäivien välissä tehdään oikeita töitä, otetaan asiakkaaseen yhteyttä, sparraillaan parin kanssa omaa palvelua ja terävöitetään omaa motivaatiota.

Kääri hiat, hyppää toimintaan mukaan ja laita itsesi likoon –yhdessä muiden kanssa! Kun haluat tuloksia ja olet valmis tekemään töitä: Vakuuta meidät ja hae mukaan nyt!

Jos haluat Taidesparraamoon, kirjoita meille sähköposti, jossa kerrot miksi haluat mukaan! Kerro myös millaista työtä taiteen ja hyvinvoinnin saralla jo teet tällä hetkellä tai haluaisit tehdä? Keitä potentiaalisia asiakkaita sinulla on? Miten kiteyttäisit osaamisesi? Miksi juuri sinut tulisi valita?

Hakuaika: 26.1- 12.2, lähetä hakemus sähköpostilla osoitteeseen info@taidesparraamo.fi

Hinta: 240 euroa + alv.

Hintatakuu prosessiin sitoutuville: Tulet saamaan hinnan takaisin myymällä tuotettasi vähintään osallistumismaksun verran.

Tervetuloa mukaan!

Taidesparraamon ohjaajat & lisätietoja Taidesparraamosta

Mapu Narvinen, VTM, TRO, tuotekehittäjä (eat) p. 040 079 8487, www.ideaamo.fi

Eeva Lanteri Sali, BBA, kuvataiteilija, p. 050 539 8925, www.els.cc

Yhteistyössä mukana Terveyttä kulttuurista / Pirkanmaa-verkosto, Taiteen edistämiskeskus / Pirkanmaa, Tredea Oy, Uusyrityskeskus Ensimetri

Sparraamon lähipäivät järjestetään Tampereella ekä yhteistyökumppaneiden että potentiaalisten asiakkaiden tiloissa.

www.taidesparraamo.fi

TAIDESPARRAAMON OHJELMA:

Into-intro –ilta 11.3 klo 17.30-20.00 (vapaata ohjelmaa klo 21.00 saakka)

Intro yhteistyölle -ilta: keitä olemme, mitä olemme tekemässä? Miksi Taidesparraamo ja mitä sen tavoitteet ovat? Entä sinun omasi? Tutustutaan ja sukelletaan omiin syvimpiin tavoitteisiin.

1. Osaamissimulaatio –oma osaaminen pakettina 18.3 klo 9-16

Mikä on sinun ainutlaatuisen omaamisesi summa? Mikä tekee sinun osaamisestasi mielenkiintoisen paketin, jonka ostamisesta asiakaskin hyötyy? Tutkitaan ryhmää osaamisverkostona – miten voimme auttaa toinen toisiamme.

2. Myyntisimulaatio –miten sanoitan osaamiseni tuotteena? pe 1.4 klo 9-16

Miksi teen tätä? Kuka tästä hyötyy? Mitä tarvitsen ennen kuin voin kohdata asiakkaani? Mitä voin asiakkaalle luvata? Miten sanoitan ja myyn osaamistani? Ketkä ovat ne avainasiakkaat, joiden luo on viisainta ensimmäisenä mennä testaamaan asiakasolettamaa?

3. Asiakkaat –keille ja miksi juuri heille? pe 15.4 klo 9-16

Hissipuhe: Missä voin osaamistani/ osaamistamme hyödyntää? Oman asiantuntijaidentiteetin vahvistaminen, oman motivation hyödyntäminen. Palveluliiketoiminta/Myynti – ja myynnin työkalut. Taiteilija yritysmyynnin maailmassa Kansainvälisen sponsorointiyhteisön Teamup:n vierailu. Paikalla CEO Kimmo Kivirauma, Lisätietoja: www.tmup.co

4. Miten saan asiakkaita? – Verkosto: Asiakas, yhteistyökumppani vai molemmat? pe 29.4 klo 9-16

Hyvinvointialojen verkostojohtaminen, Business-verkosto, toisen työn suosittelu, oma verkoston systemaattinen rakentaminen. Vierailija: Maailmanlaajuisen BNI business verkoston predentti, myynnin ammattilainen Petri Heinola kertoo verkoston hyödyistä. Lisätietoja: www.bni.fi ja www.vaikutus.fi

5. Tulevaisuussimulaatio, pe 13.5 klo 9-13

Sukelletaan yhdessä muistelemaan tulevaisuutta: missä olen kahden – kolmen vuoden päästä? Kenelle myyn osaamistani, miten olen verkostoni kanssa verkostoitunut? Mitä toimenpiteitä vaati, että tavoitan tulevaisuuden visioni?

6. Miten mitäkin ja milloin? – Lean Canvas ja suunnitelma omalle toiminnalle pe 20.5 klo 9-16

Luot suunnitelman omalle toiminnallesi ja verkoston hyödyntämiselle. Listaat tekijät, jotka ovat oleellisia oman palvelun toteuttamiselle.

7. Demotyöpaja pe 3.6.

Osallistujien järjestämä kutsuvierasasiakastilaisuus, johon myydään lippuja potentiaalisille asiakkaille. Maistiaisdemoja kunkin palveluista.

8. Viimeinen ilta pe 10.6. klo 17.30-20.00

Illanvietto ja yhteisen taipaleen muistelu ja tulevaisuuden unelmointi.

Mapu Narvinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *