Myyntisimulaatio

Tuo palvelun parhaat puolet esiin vakuuttavasti

Tämä on sinulle, joka

  • tahdot ymmärtää tapaasi kommunikoida ja reagoida myyntitilanteessa
  • haluat kehittää asiakasymmärrykseen nojavaa tapaa myydä
  • olet valmis kehittämään tapaasi myydä toimivammaksi 
Haluan valmennukseen!
tuotetunnus (SKU) MS Osasto:

Myyntitilanteessa tulee esille oma tapasi arvostaa itseäsi ja myytävää tuotetta tai palvelua. Seisotko itsesi ja tuotteesi takana? Pystytkö tekemään roolinvaihdon ostavaan asiakkaaseen ja ymmärtämään, mitä hän palvelustasi hyötyy?

Myyntikikkoja on erilaisia, mutta kaiken takana on oma usko omaan myymiseen ja taidot viestiä tuotteesta asiakastarve edellä. Tässä valmennuksessa tehdään näkyväksi oma tapa horjuttaa myyntitilannetta ja muutetaan se toimivaksi toiminnallisella harjoittelulla.

Myyntisimulaatiossa harjoitellaan  myymistä  roolinvaihdon avulla. Asiakkaan roolista käsin voit suoraan arvioida ja kehittää omaa tapaasi myydä ja olla uskottava.  Valmennuksen jälkeen olet valmis toimimaan älykkäämmin myyntitilanteissa. Uskot itseesi, palveluusi ja nojaat kaikessa viestinnässä asiakkaan tarpeen ymmärtämiseen.

Harjoittelulla saat oivalluksia ja tuloksia, hyppää mukaan kohti parempaa myyntiä!

”Oli aika siis tosi hieno juttu että näki ”hyytymisen” uusintana. Oli tosi opettavainen juttu. Ryhmä toimi hyvin ja ei ollut liikaa kitkaa. Tää oli hyvin vedetty systeemi.”

 

Kokoa oma 6-12 hengen porukka, saat oman osallistumisen puoleen hintaan tai jopa ilmaiseksi. Ota yhteyttä mapu@ideaamo.fi

Valmennuspäivän hinta:


1400€ /pv/ max. 15 osallistujaa (+alv 24%), tilaajan tiloissa. Puolen päivän valmennuksen hinta on 800€/max. 4h (+alv 24%)

Yksittäisen simulaatiovalmennuksen suosituskesto on 1-3 päivää tilaajan tarpeen mukaan.

Valmennuksista Tampereen alueen ulkopuolelle sovitaan erikseen.

Ideaamo on markkinointinimi simulaatiovalmennuksille. Laskutuksen hoitaa Osuuskunta Iloksi ja Voimaksi

(Y-tunnus 1967870-0).