Osaamissimulaatio

  • Tunnetko itsesi?
  • Näetkö vahvuutesi?
  • Ymmärrätkö ainutlaatuisen osaamisesi, taitojesi ja persoonallisuutesi yhdistelmän?
Haluan valmennukseen!
tuotetunnus (SKU) OS Osasto:

Osaamissimulaatio – koe vahvuutesi ja osaamisesi uudella tavalla

Moni on sokea omille vahvuuksilleen ja pitää niitä itsestään selvyyksinä. Usein juuri nämä itselle luontevat taidot ovat niitä tärkeimpiä ja ratkaisevia sekä työnteossa että työnhaussa. Oman kiinnostuksen yhdistäminen omiin vahvuuksiin, taitoihin ja osaamiseen tuo sinulle yhdistelmän, jonka avulla työnhakua on helpompi kohdentaa. Kun tiedät mitä osaat ja mitä haluat tehdä, on työnhaku innostavampaa.

Osaamissimulaatiossa saat mahdollisuuden tuoda näkyväksi oman osaamisesi ja kiinnostuksen kohteesi. Mikä on suurin visiosi missä haluat työskennellä? Voit tarkastella millaisessa työympäristössä ja roolissa työskentelisit mieluiten ja millaisessa työssä osaamisesi yhdistyisi henkilökohtaisiin kiinnostuksen kohteisiisi. Simulaatiossa saat näkyväksi myös muutoksen esteet ja voit lähteä omilla valinnoillasi purkamaan niitä käytännössä ja asettamaan itsellesi uudet tavoitteet osaamisesi ja kiinnostuksen kohteittesi ymmärryksen valossa. Ryhmän tuki ja apu on valmennuksessa suuri, jokainen toimii toinen toistensa peileinä tuoden uutta ymmärrystä omista vahvuuksista ja vaihtoehdoista.

Tämän ymmärryksen pohjalta voit lähteä toimimaan konkreettisesti: uusia suunta kohti uusia tavoitteita! Oma polku löytyy kokeilemalla.

”Pidin päivästä erittäin paljon ja tämä oli hyödyllinen!”

Kokoa oma 6-12 hengen porukka, saat oman osallistumisen puoleen hintaan tai jopa ilmaiseksi. Ota yhteyttä mapu@ideaamo.fi

Valmennuspäivän hinta:


1400€ /pv/ max. 15 osallistujaa (+alv 24%), tilaajan tiloissa. Puolen päivän valmennuksen hinta on 800€/max. 4h (+alv 24%)

Yksittäisen simulaatiovalmennuksen suosituskesto on 1-3 päivää tilaajan tarpeen mukaan.

Valmennuksista Tampereen alueen ulkopuolelle sovitaan erikseen.

Ideaamo on markkinointinimi simulaatiovalmennuksille. Laskutuksen hoitaa Osuuskunta Iloksi ja Voimaksi

(Y-tunnus 1967870-0).