Tavoitesimulaatio

Omien ja yhteisten intressien nivouttaja

Tämä on sinulle, joka

  • tahdot ymmärtää omat tavoitteesi osana yhteisiä tavoitteita
  • olet valmis kehittämään ja kehittymään osallistavien menetelmien avulla, yhdessä oppien
  • haluat yhdistää omat tavoitteesi yhteisiin tavoitteisiin älykkäästi
  • olet valmis kehittämään tapaasi toimia ja reagoida osallistavassa prosessissa kokonaiskuva ja omat tavoitteet limittyen
Haluan valmennukseen!
tuotetunnus (SKU) TS Osasto:

Uuteen mukaan tuleminen ja siinä kehittäminen vaatii omien tavoitteiden ja yhteisten tavoitteiden ymmärtämisestä. Psykodraaman  ja osallistavan tuotekehityksen (co-creation) avulla voidaan luoda yhteinen kieli, karttapohja ja resonaatio, jonka avulla voidaan tarkastella niin yksilön, ryhmän kuin yhteisönkin tavoitteita ja sovittaa ne limittymään toisiinsa kokonaisuus ymmärtäen.

Päämääränä on sitouttaa yksilöt omiin tavoitteisiin ja samanaikaisesti olemassa oleviin tavoitteisiin siten, että ne linkittyvät mielekkääksi kokonaisuudeksi, jolloin sisäinen vastarinta ja vastustus muuttuu itse itsensä motivoimiseksi kohti yhteisiä tavoitteita.

Tavoitesimulaatio sopii tilanteiisiin, joissa kehitetään tai koulutetaan ihmisiä, joilla on erilaiset intressit, intohimot ja painotukset kehitettävään tai koulutettavaan aiheeseen liityen. Jokainen tuo omat tarpeensa, toiveensa ja elämäntilanteeseensa mukaan prosessiin. Yhdessä ymmärtämällä ja tekemällä syntyy uutta.

”Menetelmät ovat erittäin tehokkaita. Ryhmä heti alusta alkaen auttoi ja tsemppasi toisiaan kaikessa.”
”Tykkäsin tosi paljon.”

Seuraava valmennus tulossa elokuussa.

Kokoa oma 6-12 hengen porukka, saat oman osallistumisen puoleen hintaan tai jopa ilmaiseksi. Ota yhteyttä mapu@ideaamo.fi

Valmennuspäivän hinta:


1400€ /pv/ max. 15 osallistujaa (+alv 24%), tilaajan tiloissa. Puolen päivän valmennuksen hinta on 800€/max. 4h (+alv 24%)

Yksittäisen simulaatiovalmennuksen suosituskesto on 1-3 päivää tilaajan tarpeen mukaan.

Valmennuksista Tampereen alueen ulkopuolelle sovitaan erikseen.

Ideaamo on markkinointinimi simulaatiovalmennuksille. Laskutuksen hoitaa Osuuskunta Iloksi ja Voimaksi

(Y-tunnus 1967870-0).