Tulevaisuussimulaatio

Luo paras mahdollinen tulevaisuus

Tämä on sinulle, joka

  • haluat  uudistaa elämääsi, heittäytyä rohkeasti uuteen ja luoda parhaan mahdollisen tulevaisuuden vision
  • haluat kehittyä ja mennä kohti uusia polkuja ja tavoitteita
  • haluat  kokea ja ymmärtää vision unelmastasi ja mitä sen tavoitteleminen sinulta vaatii
Haluan valmennukseen!
tuotetunnus (SKU) TULS Osasto:

Tulevaisuussimulaatio -elä tavoitteet todeksi

Mitä muutoksia haluat elämässäsi tehdä? Mitä aiot saavuttaa? Tule tutkimaan ja löytämään tärkeimmät tavoitteesi ja toiveesi  yhdessä kannustavan ryhmän kanssa. Tulevaisuussimulaatiossa pääset innostavilla ja mukaansatempaavilla psykodraaman menetelmillä kokemaan miltä toivoma elämäsi tuntuu. Toivotko uutta työtä, puolisoa, asuinpaikkaa, elämäntaparemonttia tai jotain jota et ihan vielä tiedä? Tavoittelet mitä tahansa itsellesi parempaa elämää, on tämä valmennus juuri sinua varten!

Elettyä toiveesi todeksi pääset pohtimaan mitä askeleita sinun tulee ottaa päästäksesi päämäärääsi. Muutos on mahdollinen juuri nyt, aloita vuosi inspiroivalla valmennuksella ja saat asetettua parhaat mahdolliset tavoitteet itsellesi tulevalle vuodelle innostavassa seurassa! Valmennus on mukava, rento ja lämminhenkinen tapa tähdätä itselle parempaan elämään!

Tulevaisuussimulaatiossa pääset psykodraaman avulla testaamaan miltä visioimasi tulevaisuus todella tuntuu. Visiosta käsin pysähdytään miettimään ja kirjaamaan, mitä askeleita sinun on otettava kohti omaa tavoitetilaasi. Hyppää mukaan tulevaisuudeen haaveisiin nyt!

”Ohjaaja oli miellyttävä ihminen: aito, välitön, ystävällinen ja lämmin. Osanottajat olivat mukavia, ja kiva ryhmähenki syntyi nopeasti. Kurssista jäi hyvä mieli”

 

Kokoa oma 6-12 hengen porukka, saat oman osallistumisen puoleen hintaan tai jopa ilmaiseksi. Ota yhteyttä mapu@ideaamo.fi

Valmennuspäivän hinta:


1400€ /pv/ max. 15 osallistujaa (+alv 24%), tilaajan tiloissa. Puolen päivän valmennuksen hinta on 800€/max. 4h (+alv 24%)

Yksittäisen simulaatiovalmennuksen suosituskesto on 1-3 päivää tilaajan tarpeen mukaan.

Valmennuksista Tampereen alueen ulkopuolelle sovitaan erikseen.

Ideaamo on markkinointinimi simulaatiovalmennuksille. Laskutuksen hoitaa Osuuskunta Iloksi ja Voimaksi

(Y-tunnus 1967870-0).