Haastattelusimulaatio

Näytä parastasi eli aitoa itseäsi

Tämä on sinulle, joka

  • haluat kehittyä rennommaksi ja vakuuttavammaksi esiintyjäksi työhaastattelussa
  • haluat sanallistaa toimivasti tietojesi, taitojesi, vahvuuksiesi ja intohimojesi yhdistelmän haastattelutilanteessa
  • haluat harjoitella omaa tapaasi toimia työpaikkahaastattelussa entistä paremmaksi
Haluan valmennukseen!
tuotetunnus (SKU) THS Osasto:

Jännittääkö työhaastattelut ja mahdollisen uuden työnantajan kohtaaminen? Haluaisitko harjoitella saamaan lisää itsevarmuutta ja luottamusta haastattelutilanteisiin? Huomaatko arvostelevasi itseäsi jännittävissä tilanteissa?

Työhaastattelusimulaatiossa voit todentuntuisesti kehittää omaa tapaa olla vuorovaikutustilanteissa rennommin. Opit kiteyttämään osaamisesi ja ilmaisemaan itseäsi haastattelijan tarpeita ymmärtäen. Simulaatiossa opit haastattelija roolista käsin parhaimpia tapoja viestiä vakuuttavasti. Opit huomioimaan ja vaikuttamaan sisäiseen puheeseesi myönteisemmin.

Valmennuksessa saat harjoitella erilaisia kohtaamisia eri rooleissa, saat vinkkejä ja kokemusta miten olla luottavaisesti ja valppaasti oma itsesi. Valmennuksen jälkeen olet valmiimpi suuntaamaan kohti työnhakua ja itselle parasta mahdollista työhaastattelua!

”Ensimmäinen työhakuvalmennus, jossa ei nukuttanut. Tämä siitä huolimatta, että valvoin edellisyön.”

”Olen todella tyytyväinen siihen, että sain juuri oman haastatteluongelmani käsiteltyä psykodraaman keinoin. Hämmästyin sitä, miten tehokkaasti psykodraama sai alitajuntani liikkeelle. Mapu opetti rentouttavasti. Suosittelen häntä lämpimästi vastaavan kurssin opettajaksi.”

”Luento roolitasoista oli tarpeellinen. Ne ovat hyvät ja tärkeät tiedostaa työhaastattelutilanteessa, koska ne ovat automaattisesti päällä. Tärkeää tietoa, samoin kohti-, pois- ja vastaan -roolit.”

Kokoa oma 6-12 hengen porukka, saat oman osallistumisen puoleen hintaan tai jopa ilmaiseksi. Ota yhteyttä mapu@ideaamo.fi

Valmennuspäivän hinta:


1400€ /pv/ max. 15 osallistujaa (+alv 24%), tilaajan tiloissa. Puolen päivän valmennuksen hinta on 800€/max. 4h (+alv 24%)

Yksittäisen simulaatiovalmennuksen suosituskesto on 1-3 päivää tilaajan tarpeen mukaan.

Valmennuksista Tampereen alueen ulkopuolelle sovitaan erikseen.

Ideaamo on markkinointinimi simulaatiovalmennuksille. Laskutuksen hoitaa Osuuskunta Iloksi ja Voimaksi

(Y-tunnus 1967870-0).